中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

东华大学校长蒋昌俊:海纳天下英才,聚焦优秀青年人才

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线学术桥  作者: 2016-10-26  字体:

东华大学校长蒋昌俊:

东华大学作为中国教育部直属重点大学,将紧密围绕国家“双一流”建设目标,着力提高人才培养水平和创新能力,坚持人才强校核心战略,海纳天下英才,聚焦优秀青年人才,共创精致东华。

Changjun Jiang

President of Donghua University

Donghua University, as a key university directly affiliated to Education of Ministry, China, will firmly embrace the national construction goal of “Double Tops” Program, focus on improving the level of talents cultivation and innovation, and adhere to the core strategy of strengthening universities via talents. We warmly welcome excellent talents all over the world, especially youth ones, to join us to create an exquisite Donghua University.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com