中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

佛山科学技术学院校长郝志峰:诚邀抱负凌云壮志的精英和我们共同建设高水平理工科大学!

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线学术桥  作者: 2016-10-25  字体:

佛山科学技术学院校长郝志峰:

诚邀抱负凌云壮志的精英和我们共同建设高水平理工科大学!

我们有平台 - 创业学院、大学科技园、全球新技术转移中心;

我们有纲领 - 培养创业意识的模式、培育创业精神的课程、引爆创业激情的课堂;

我们有路径 - 依托中国名城、历史古镇、当代商圈佛山,根植产业、服务产业、引领产业;

我们有目标 – 打造具有国际化视野、引领南中国、服务地方的创业型大学。

Remarks by the President:

Sincerely welcome you, elites with lofty aspirations, with us, to construct a high level institution of technology and engineering - Foshan University, shoulder by shoulder.

Located at the renowned ancient business town, Foshan, we are dedicated to the scheme of “from the local, for the local, and ahead of the local industry” as well as the cultivation of entrepreneurship, innovation disciplines and industrious passion. We aim at establishing a globally orientated but locally functioned leading university of innovation in South China, with our convergence of innovation institutes, the university science park and the global transfer center of new technology.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com