中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

广东工业大学校长陈新:欢迎高层次人才与我校携手共进,创造卓越!

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线学术桥  作者: 2016-10-25  字体:

广东工业大学校长陈新:

在广东经济蓬勃发展的带动下,学校的办学水平、科研能力和核心竞争力得到了快速提升。广东工业大学已经成为华南地区一所重点的教育和科研机构,并成功迈入广东省高水平重点建设大学行列。为了实现进一步发展,学校非常欢迎各学科领域的高层次人才与我校携手共进,创造卓越!

Xin Chen

President of Guangdong University of Technology

With the benefits of Guangdong’s prosperous economic development, the university’s research and competitive power has been remarkably improved in recent years and the University has become a key educational and research institution in South China. The university is successfully granted the fund by the Government as a key High Level University. In order to achieve further development, GDUT embraces all top talents to strive for excellence.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com