中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

广州中医药大学校长王省良:诚邀海内外优秀人才加盟

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线学术桥  作者: 2016-10-24  字体:

广州中医药大学校长王省良:

王省良校长、教授:“善待学生,善待老师,就是我校最核心的办学理念。为进一步推进高水平大学建设,现诚邀海内外优秀人才加盟,我们将为您的事业发展提供广阔天地。”

Pro. Shengliang Wang

The president of Guangzhou University of Chinese Medicine

Be kind to students and be kind to teachers, is the core principle of our school-running. In order to further promote the program of High-level University Construction, we now sincerely invite excellent talents at home and abroad to join us. A great platform for your career development is well-prepared and waiting for your coming.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com