中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

深圳大学校长李清泉:致力于培养高素质的创新创业型人才

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线学术桥  作者: 2016-10-24  字体:

深圳大学校长李清泉:

深圳大学坐落在中国的硅谷—深圳,30多年以来,我们一直紧跟时代的潮流,致力于培养高素质的创新创业型人才,培养出了包括腾讯创始人等在内的一大批优秀人才,为国家和地方的社会经济发展输送了鲜活的力量。未来我们将加快推进国际化、特色化、创新化发展,将深圳大学建设成为现代化一流大学。

Located in Shenzhen,the city famous as China's Silicon Valley , Shenzhen University have been keeping up with the trend of the times. During the last 3 decades, we have been committing to cultivate high-quality innovative entrepreneurial talents who as fresh power have made great contribution to national and local socio-economic development, such as the founder of Tencent. In further, we will continue to accelerate the internationalization, characteristics and innovation for a modern first-class university.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com