中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

武汉理工大学校长张清杰:以学生培养为本,以学术发展为先

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线学术桥  作者: 2016-10-18  字体:

武汉理工大学校长张清杰:

Wuhan University of Technology (WUT) insists on the guiding principle of “take the students cultivation as our essence, and take academic development as our priority”. It has become the lofty ideal and core value of WUT to build an excellent university that provides an excellent education to lead our students to a fulfilled life with wisdom and responsibility, winning worldwide recognition and admiration.

We offer great opportunities for distinguished scholars all over the world to show your talent and accomplish your goal. Talents home and abroad are sincerely welcomed to join us at WUT.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com