中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

武汉纺织大学校长韦一良:立足特色发展,争创一流学科

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线学术桥  作者: 2016-10-18  字体:

武汉纺织大学校长韦一良:

“引进来、走出去”是高校“双一流”建设的重要途径。武汉纺织大学将继续坚持“特色发展、开放办学”的理念,立足现代纺织特色,汇聚纺织及相关学科领域的“领头雁”,引育高水平学科团队,不断加强特色优势学科群建设,争创一流学科,加快建设特色鲜明的高水平大学。

“Bringing in and Going out” is a significant approach for university to launch Double Tops Program. Based on the distinctive features of modern textile, Wuhan Textile University (WTU) will continue adhering to the concept of “characteristic development and open education ”, gathering talents excelling in textile and related disciplines, introducing and cultivating high-level academic teams, constantly strengthening the development of distinctive and preponderant disciplinary groups. The WTU will strive to build up first-class disciplines, accelerating the pace of constructing a high-level university with distinctive features.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com