中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

郑州大学校长刘炯天:打造海内外高层次人才集聚高地

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线学术桥  作者: 2016-10-18  字体:

郑州大学校长刘炯天:

大学之综合,是一流大学建设之基;学科之特色,是一流大学建设之要;治理之现代,是一流大学建设之本。郑州大学将围绕“双一流”目标,坚持人才强校战略,打造海内外高层次人才集聚高地,按照综合性研究型大学的定位,扎实推进优势特色学科和一流大学建设。诚挚欢迎海内外学者携手郑大,共谋发展。

Jongtian Liu

President of Zhengzhou University

Comprehensiveness, distinctive disciplines and modernized management are the key to building a world-class university. ?Guided by the goal of “Building World-class Universities and Disciplines”, Zhengzhou University adopts the strategy of strengthening development by attracting top talent from both China and abroad. Positioning itself as a comprehensive research-oriented university, Zhengzhou University is making significant progress in constructing strong and distinctive disciplines. We invite talents from both China and abroad to join us for a win-win development.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com