中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

湘潭大学校长黄云清:坚持学术立校、人才强校

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线  作者: 2016-10-12  字体:

湘潭大学校长黄云清博士:

湘潭大学地处湖湘文化的发源地,有着良好的办学传统和健康的学术生态。面向“双一流”建设和中部崛起的国家战略,学校坚持学术立校、人才强校,为每一位就职湘潭大学的有志之士提供精彩的职业发展前景,做学问的学者能安心于学术,有潜力的学者将成长为名师。我们期待着您的加盟。

Dr Huang Yunqing-President of Xiangtan University

Xiangtan University (XTU) is situated in the cradle of the splendid Hunan Culture. It boasts a time-honored tradition of scholarship and stimulating academic environment. Oriented toward the endeavor of “the World-class University & the First-class Discipline" and the Rise of Central China Strategy, Xiangtan University strives for superb academic quality and a strong and esteemed faculty, offering every staff member brilliant professional prospects-being an accomplished scholar and a renowned teacher. We sincerely look forward to your joining us!

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com