中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

福建师范大学校长王长平:一所大学和学科的发展关键在人才

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线  作者: 2016-10-10  字体:

福建师范大学校长王长平:

With a fine tradition of 109 years, Fujian Normal University (FNU) is marching toward a high-level comprehensive university with distinctive characteristics. Boasting 19 primary discipline doctoral programs, FNU is striving to build a university with first-class humanities and social sciences, high-level natural sciences and characteristic engineering programs, aiming for breakthroughs in several distinctive disciplines. The key to the growth of a university and a discipline is talented people. Relying on the strategy of “rejuvenating the university through talents”, we welcome on board talents from home and abroad to join hands with us to blaze new grounds for a better future.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com