中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

湖南商学院校长陈晓红:“双一流”建设是中国高等教育的一次再启程、再发力

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线  作者: 2016-09-29  字体:

湖南商学院校长陈晓红:

“双一流”建设是中国高等教育的一次再启程、再发力。湖南商学院致力于打造特色鲜明的应用型、创新型大学,矢志营造一流环境,汇聚一流师资,欢迎全球人才!

The “Double Top” Program by the National Ministry of Education is a new journey for the development of higher education in China. Hunan University of Commerce devotes itself to become an institution with obvious application- and innovation-oriented features. Determined to create first-class academic environment and assemble top-rank faculty, it warmly welcomes global talents!

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com