中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

山西大学校长贾锁堂:加快建设区域特色鲜明的高水平研究型大学

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线  作者: 2016-09-29  字体:

山西大学校长贾锁堂:

山西大学是一所有着114年办学历史的著名大学,是中国十四所中西部重点建设高校之一。当前,山西大学正在以“双一流”建设为指导,加快建设区域特色鲜明的高水平研究型大学,努力为中国高等教育发展和山西振兴崛起作出更大贡献。山西大学诚挚邀请全世界的高水平专家来校工作!

With a history of 114 years, Shanxi University is a famous university listed among the Fourteen Key Universities in Central and Western China. Guided by the “Double Tops”, Shanxi University accelerates to become a high-level, research-oriented university with distinctive regional characteristic, making contributions to the development of higher education and the rise and revitalization of Shanxi province. Shanxi University sincerely invites excellent experts from all over the world!

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com