中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

安徽医科大学校长曹云霞:一流的师资队伍是高水平大学建设的关键

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线  作者: 2016-09-29  字体:

安徽医科大学校长曹云霞:

一流的师资队伍是高水平大学建设的关键,安徽医科大学在国家大力推进“双一流”建设的背景下,以建设高水平医科大学为目标,树立人才是核心竞争力的发展理念,坚持实施人才强校战略,积极营造人才发展良好氛围,搭建引才、育才、聚才平台,不断提升人才队伍综合实力。我们热忱欢迎海内外人才的加入,为人才发挥聪明才智创造良好条件,共同努力,实现“安医梦”。

Top-ranking teaching staff is the key to high-level university. Against the background of the state’s vigorously advocating Double Top Program, Anhui Medical University aims to be a high-level medical university, setting up the development concept that talent is the core competency. Adhering to the strategy of strengthening university through talents and actively creating favorable atmosphere for talent development, Anhui Medical University has built up a stage for talent introduction, cultivation, and accumulation to promote the comprehensive strength of talent team continuously. Hence we warmly welcome talents from home and abroad to join us and favorable conditions have been created for you to make the most of your intelligence. Let us make concerted efforts for the Dream of Anhui Medical University.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com