中国教育在线 中国教育网 加入收藏 设为首页

北理工校长胡海岩:人才是兴校之基,是强校之本

http://teacher.eol.cn  来源: 中国教育在线  作者: 2016-09-08  字体:

胡海岩院士 北京理工大学校长 中国科学院院士:

人才是兴校之基,是强校之本,是提升学校核心竞争力和可持续发展能力的关键,是实现学校中国特色世界一流理工大学目标的可靠保障。近年来,学校全面深化落实“强师兴校”战略,着力打造平台,筑巢引凤,吸引人才,保障发展,尤其是优秀青年人才队伍建设正持续有力推进。

建设“双一流”是中国的国家战略,世界需要中国,世界高等教育需要中国大学。欢迎您与我们一起,把北京理工大学建设成为世界一流理工大学。

To cherish talents has always been the deeply-rooted creed and the fountainhead of Beijing Institute of Technology (BIT). A high quality faculty, endowing our resilience for core competitiveness and sustainable development, is the major drive for BIT to become a foremost institution of science and technology in the world with distinct Chinese characteristics. During the past decade, BIT has fully addressed the strategy of “Creating an elite faculty for the university’s prosperity”. A faculty system forging interdisciplinary platforms, especially for young excellent juniors has been constantly propelled and pursued with great efforts with a vision for both the present and the future generations.

To develop first rate universities and first rate disciplines of the world is China’s national strategy. The world needs China, and the internationalization of higher education also calls for the contribution from Chinese universities. With full fledged preparation, we welcome you to join us to build BIT into a world-class institution of science and technology.

收藏此页   好友分享  我要打印  我要纠错

免责声明:

eol.cn简介 | 联系方式 | 网站声明 | 招聘信息 | 京ICP证140769号 | 京ICP备12045350号 | 京网文[2014]2106-306号 | 京公网安备 11010802020236号
Mail to: webmaster@cernet.com